Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Nedá se nesouhlasit. R^ Už čekám jen příspěvky ve stylu: ,,Proč to tedy děláte?'' a ,,Ještě nepracujete v Lidlu?'';-D

8 0
možnosti
DS

Naprostý souhlas a děkuji. Mám 3-letáka ve školce a paní učitelky mají můj neskonalý obdiv. Radši se neptám, kolik mají dětí ve třídě, ale myslím, že říkaly něco o 26. Mějte se krásně a vydržte, věřím, že "tam nahoře" někdo musí dostat rozum. Synek je ve víceméně věkově homogenní školce (3-leťáci za celý kalendářní rok), ale i tak je to vidět, neumím si představit, že by tam přibyly děti 2-leté (které, dle mého názoru, neoddiskutovatelně patří k mámě a v tom horším případě do jesliček). vYdržte .R^

5 0
možnosti
MS

Dvouleté děti jsou kravina z psychologického hlediska. V takovém věku a v takovém smíchaném kolektivu budou při každém stresu a vyhrocené situaci hledat maminku, která u nich nebude.

Inkluze je kravina proto, že postižené děti jsou spíš traumatizovány šikanou běžných dětí, než aby byly rozvíjeny. Nota bene u malých dětí, které ještě neumí rozlišovat, co je přes čáru.

Nejen hygiena, ale i zákoník práce nařizuje nějaké sluchové limity na pracovišti a splnit je a teprve pokud nemůžou být splněny, tak adekvátní ohodnocení.

Za článek karma.

7 0
možnosti

Máte stopro pravdu, ovšem je to těžký, protože kdyby se měl zvýšit stav učitelek a vychovatelek, tak by nám zase chyběly finanční či výživové poradkyně, makléřky nebo telefonní vnucovačky všeho možného atd.;-D

3 0
možnosti
PK

Neskutečně náročná a odpovědná práce, která není doceněna. R^R^R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8760x
Po sedmi letech ve školce s 25 dětmi na hlavu jsem se rozhodla, že letos to chce zvýšit laťku. Volba padla na školku, kde mi bylo přiděleno 28 předškoláků. Aneb co Tě nezabije, to Tě spolehlivě pošle do psychiatrické léčebny. Školnímu roku - zdar!

Seznam rubrik