Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Z29d39e92n14ě26k 61H77o29n81s

29. 5. 2017 12:35

... a ta třetí taky učitelka.

2 0
možnosti
Foto

A proč bych nemohl mít dopoledne kvantum nevyužítého času?

A proč jej nemohu mít v sobotu, či odpoledne. Neboť jej trávím v zaměstnání milá autorko))

1 0
možnosti
VH

Myslím, že by rodiče měly chtít důrazně na školce vyúčtování.

Zalistoval jsem v nabídkách dopravců a vyšlo mně:

- Jedete-li jen s 20 dětmi, tedy busem pro 26 míst, je náklad na a/ výjezd autobusu, b/ jízdu 80 km (víc neujedete, je to přece dvakrát do hodiny), c/ čekačku 4 hod.

cca 3 000 až 3 300 Kč. To je 150 až 165 Kč/dítě. Tedy dvojnásobek toho, co školka uvádí.

- Jedete-li se čtyřiceti dětmi, tedy busem pro 50 až 54 osob, je cena za stejných podmínek cca 4 100 až 4 500 Kč. To je 105 až 115 na dítě. Tedy pětinu pětistovky.

Umíte vůbec objednat nejvhodnější dopravu?

5 0
možnosti
MH

Vladimíre, má ten Váš, citovaný autobus sedačky s pásy ?

1 0
možnosti
JN

Paní učitelko, zamyslela jste se někdy nad tím, proč děláte práci, která vás nebaví?

7 5
možnosti
JZ

Vy s panem rodičem oba trpíte tak trochu hysterií... Dítě to určitě přežije bez skrvny na politických preferencích a vás snad nepotká opravdová blbost aktivních rodičů, to byste se totiž evidentně běžela zastřelit, když kvůli nespokojenosti s výletem předvádíte tohle.

Kam se jezdilo před hnízdem?

8 0
možnosti
VS

Teda ty střední Čechy, to musí být strašná pustina. Nikde nic, jen do Čapího hnízda se sjíždí všechny školní výlety z okruhu 100 km...

18 0
možnosti
JN

U nás na Slovácku asi máme více možností. Děti už jsou větší, ale tak nějak si vzpomínám, že když chodily do školky, absolvovaly výlet na hrad Buchlov a taky byly v zoologické zahradě Lešná. Jedno i druhé je z naší dědiny méně než 1 hodina jízdy autobusem. Učitelky to zvládly, po návratu žádné dítě nechybělo a všechny byly živé.

A pokud jde o cenu. Tu si nepamatuji, ale myslím, že se vešli včetně dopravy a vstupného do 200.

1 0
možnosti
MS

Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby se pár rodičů shodlo na úplně jiné, vzdálenější destinaci, kde by vám nikdo nevyhradil prostor jen pro děti vaší školky. Už vidím, jak byste to stejnými argumenty, jako v tomto článku, rodičům vymluvily a opět by se jelo na Čapí hnízdo. :-P

4 1
možnosti
VH

"Eskalace dopisu" není to nejhorší. Mnohem horší je Váš slovník. A konec konců i celá koncepce "odpovědi" ve stylu "jsem rozčílená" (vím, Vy byste užila jiné slovo). Hrůza, co vše musí snášet vnoučata.

10 2
možnosti
AS

Klid, pančelka eskaluje své emoce určitě jen zde mezi dospěláky, děti má asi ráda, jinak by tuhle nevděčnou práci nedělala;-)

4 1
možnosti
JZ

Mám kozí farmu a jezdí ke mně školky a je to vždy oboustranně moc hezké. Když prší, dětem se líbí i ve stodole nebo ve chlívě. Pláštěnky si dají na zem a poslouchají pohádku o kůzlátkách v přítomnosti zvířátek z babiččina dvorku. Když přijede víc tříd, sedí každá třída zvlášt, okolo výběhu je místa dost. Takže určitě je lepší nějaká kozí farma než Čapí hnízdo. Navíc je to určitě blízko školky , doprava není drahá a celý výlet nestojí krom dopravy nic. Takže raději volit výlet do okolí než drahé Čapí hnízdo.

10 1
možnosti
JK

Pokud dobře čtu, tak tam píše, že cenově je to v jejich okolí nejpřijatelnější. Nikoliv, že je to drahé.

1 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8760x
Po sedmi letech ve školce s 25 dětmi na hlavu jsem se rozhodla, že letos to chce zvýšit laťku. Volba padla na školku, kde mi bylo přiděleno 28 předškoláků. Aneb co Tě nezabije, to Tě spolehlivě pošle do psychiatrické léčebny. Školnímu roku - zdar!

Seznam rubrik