Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J69i42ř53í 58M13í24k43a

22. 3. 2017 14:27

Taky mi přijde, že to není vhodné obzvlášť pro ty děti. Ale jakoby na to byl jediný správný názor a oponenti jsou obviňováni z netolerance.

Určitě je dobré pomoci fyzicky postiženým a asi i pokud jde o poškození mozku, kde jde třeba jen o řečové/pohybové problémy, ale kde intelekt není nijak poškozen. Aby to stíhaly a nebyly pod tlakem něčeho, co by je stresovalo, když nebudou držet tempo se třídou. Snad leda pokud by si to dítě vysloveně přálo, věřilo si, a bralo to jako výzvu.

Přeceňují se schopnosti málo placených učitelů i tolerance ostatních dětí. Nějaká míra šikany nebo zesměšňování je běžná i bez toho, aby se někdo tolik odlišoval.

8 0
možnosti
JK

R^ Tak. Co je lepší, absolvovat speciálku a pak se vyučit, nebo na běžné ZŠ dvakrát propadnout a nemít šanci ani na ten učňák ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8760x
Po sedmi letech ve školce s 25 dětmi na hlavu jsem se rozhodla, že letos to chce zvýšit laťku. Volba padla na školku, kde mi bylo přiděleno 28 předškoláků. Aneb co Tě nezabije, to Tě spolehlivě pošle do psychiatrické léčebny. Školnímu roku - zdar!

Seznam rubrik