Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a94n 65R90á16ž

21. 6. 2017 14:01

Moje babička říkala, že chlap není jen na šoustačku, ale hlavně na to, aby finančně zaopatřil rodinu a to, co si ženská vydělá v práci, ji má sloužit jen na vylepšení rozpočtu rodiny.

P.S. Nějak mne neberou ženy, které brečí, že nemají peníze na to, aby si smysluplně užívaly volna a problém s přáteli, kteří toho volna tolik nemají, neb jsou v běžném zaměstnání, jsou denně deset hodin v práci a mimo svátků mají max. pět týdnů dovolené. Takže žádné vánoční prázdniny, žádné pololetní prázdniny, ředitel jim také žádné ředitelské volno, aby si prodloužili víkend nedá a o dovolenou, alespoň dva týdny v celku v letních měsících, musí šéfa ukecávát a domluvit si termín i s kolegy, aby ho zastoupili.

1 0
možnosti

No tedy, já mám jednu učitelku(profesorku na gymplu)za sousedku na chalupě a ona veškerý volný čas tráví právě tam, tak že mám celkem slušný přehled o jejím volnu, tak že učitelé tedy nemají 2 měsíce prázdnin ale když sečteme všechny prázdniny co mají žáci po dobu jednoho školního roku dělá to zhruba 3 měsíce volna - ano poslední týden v srpnu opravdu odjíždí z chalupy, že už nastupuje do školy.

3 0
možnosti

Já s vámi klidně zakalím! 4.7.-16.7. mám volno ;-)

0 0
možnosti
Foto

A61l47e40š 33P40r54a77g53e62r

21. 6. 2017 13:01

;-) chce to chlapa, co neplaca moc casto blbosti a bude si Vas hyckat:-)

0 0
možnosti

Příliš mnoho citoslovcí.

1 0
možnosti

Vy jste ohromně vtipná a taky trošku zlá.

Držím palce ať se Vám ten poměr nikdy nepřevrátí.

Jo a hlavně zústaňte dál Veselá.

1 0
možnosti

Dobrý den paní Veselá, vy si vlastně nestěžujete na to, že je to jinak než si lidé myslí, že volno máte, ale je nemáte s kým trávit (protože všichni neučitelé musí pracovat) a nemáte peníze na to si to nějak užít. Takže vy vlastně prázdniny chcete, ale s více penězi a vaši kamarádi, aby taky nemuseli pracovat :-). Jediné, co je na tom opravdu "opruz", je fakt, že v sezoně jsou všechny zájezdy a pobyty masivně dražší než mimo ní, takže vy s povinným volnem v létě si levnou dovolenou prostě neužijete. Na druhou stranu je spousta lidí, kteří by rádi dovolenou právě v těch parných letních měsících, ale nedostanou ji, protože někdo v práci musí zůstat, ti by si taky mohli stěžovat. Prostě všechno má něco. Neberte to, že se nějak navážno navážím do vašeho článku, to nee, snad je vidět, že je to bráno na pohodu. Přeji hezký den (ne horký, nezaměňovat) a pohodu v práci.

7 0
možnosti

nečetl jste pozorně, dovolenou by chtěla hlavně v zimě kvůli lyžování:-)

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ O kazdem zamestnani koluje spousta legend ;-D

1 0
možnosti

Příjemné, uklidňující a ještě inspirativní čtivo:-)

0 0
možnosti

Na vás je krásně vidět,proč jsou některé děti nevychované a celkově kvalita výuky padá už v prvním stupni školství a výš....

Charakter tohoto článku a vašich minulých jen vypovídá,že se jako pedagog věnujete více svým mindrákům,než dětem.

Fakt,že je část nepedagogické veřejnosti natolik blbá,že věří v učitelské prázdniny ještě není důvod ke psaní mučednických elaborátů.

Co kdyby se na Idnesu objevil nějaký doktor,který by tu začal plivat na to, jací jsou pacienti? Otázka je,jestli vy sama nějakému doktorovi svými mindráky také neotravujete život a neznechucujete jeho práci.

5 7
možnosti

Míšo, říká ti něco ironie, nadsázka?

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS