Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Barboro, vy jste ale vesela, az na par slov jste me velice pobavila! :-)

0 0
možnosti
Foto

H34a88n12a 44V35l55k44o23v17á

29. 5. 2017 17:37

Nezmizel vám článek o inkluzi?

0 0
možnosti
KT

Ještě byste mohly navštívit žluté lány a výrobnu uzenin, aby byla výchova úplná.

6 0
možnosti
KT

Jaké štěstí, že neučíte v naší školce. U nás jezdí na výlety, chodí do ZOO i plavat a učitelky jsou milé příjemné a nestěžují si.

4 1
možnosti

Myslím, že je to celé o pohodlnosti a lenosti učitelek zmíněné MŠ hledat jiné tipy na výlety a levnější dopravu. Současně je to podprahová manipulace malými dětmi, které se nemohou bránit. Tak si Čapí hnízdo hezky užijte. Kolik rodičů z Vaší MŠ s výletem souhlasí a kolik nechá raději děti doma? Můžete o tom napsat další blog.

Doporučuji pro příště: http://www.rodas.cz

Svičkárna s malou zoo, kde si děti mohou udělat svíčky se nachází v Šestajovicích, 8 km z Černého Mostu a nabízí vše, co požadujete.

Další pobočka je v Kutné Hoře

7 0
možnosti
Foto

H40a36n81a 12V53l79k33o52v11á

29. 5. 2017 14:47

Jen mne (jako člověka co s dětmi pracuje) napadá, jestli je nutné volit kontroverzní místo a potom se rozčilovat nad pohoršením některých rodičů.... Většinou se jezdí do Zookoutku a podobně.

7 0
možnosti
MH

Třeba byli v zookoutku už desetkrát

1 0
možnosti
MS

Docela by mne při takovémto slovníku používaném učitelkou z mateřské školky zajímal slovník používaný místními dlaždiči ;-) ...

12 0
možnosti
MH

Paní Veselá. Moje žena pracuje v školce už víc jak 30 let. Dokonce si udělala VŠ se specializací pro "problémové děti". Občas vyrážím na jejich školkové akce. Takže to znám, byť jen okrajově. Je úžasné, jak zde argumentují rodiče, co své děti ani nenaučí držet tužku, jíst příborem utírat si zadek, nebo zavazovat boty. Hlavně že ví, co byste měla dělat Vy ... A ještě ví, že nemáte ráda svou práci .. ;-D Držím palce.

11 2
možnosti
VK

Docela mě to pobavilo. Nikoliv slovník, nebo snad téma samotné. To si zdůvodníte, kromě té ceny, ale Vaše fotka. Dostanete se do výběru obhajujíce místo výletu a konzumujíce koblihu.

Kouzlo nechtěného?;-D

6 0
možnosti
PK

1. Doprava - musíte mít patrně nejdražší dopravce v republice, ale při standardní ceně 27 Kč/km a čekání 200 Kč/h bude stát hodinová cesta i při polovičním zaplnění autobusu kolem 100-150 korun, ne 300 Kč jak uvádíte...

2. Poloha - Česká republika má tolik zajímavých míst - od hradů, zámků, zoo, jiných farem, muzeí, skanzenů atd., že se mi nechce věřit, že Čapí hnízdo je jedno z mála míst s hodinovým dosahem v okolí.

3. Zkušenost Vám neberu :-)

4. Co třeba říct rodičům už den předem, aby dětem přinesli pláštěnku do školky? Ti, co zapomenou, budou mít ještě jeden den na nápravu. Nějaká erární pláštěnka se navíc snad vždy najde. Déšť není žádná tragédie, děti obvykle narozdíl od dospěláků nejsou z cukru.

5. Tak nějak přemýšlím, jak strašně nebezpečné musí být, když jdete s dětmi na procházku, kam ty děti zavíráte?

5 0
možnosti
MH

Bod 1, uvažujete v té kalkulaci i s cenou cesty zpět ?

Bod 2, uvažujete kolik nepozvracených dětí dovezete dál, než hodinu cesty ?

Bod 4, žena pracuje ve školce, 10% rodičů nečte e-maily, které každý týden dostávají. Našli se i rodiče, kteří vůbec nezaregistrovali, že se jede na školku v přírodě a ráno se divili, že je před školkou autobus. To jim to při tom žena 2x říkala osobně, dostali to 2x e-mailem. ...

Bod 5, troufnul byste si jít na vycházku třeba s 28 cizími dětmi ? Nebo tramvají do kina, do divadla, nebo do knihovny ? Nebo umíte jen svá moudra ?

4 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8760x
Po sedmi letech ve školce s 25 dětmi na hlavu jsem se rozhodla, že letos to chce zvýšit laťku. Volba padla na školku, kde mi bylo přiděleno 28 předškoláků. Aneb co Tě nezabije, to Tě spolehlivě pošle do psychiatrické léčebny. Školnímu roku - zdar!

Seznam rubrik