Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J68a93n 37P25a15l72l52a98s

10. 12. 2016 18:19

Dobrý večer, prý se v stáří dětinští. Jestli to dotáhnu až do školky, tak jedině k Vám!

0 0
možnosti
MK

;-DR^

Už se těším na další story. :-)

0 0
možnosti
Foto

No, rekla bych, ze vas tady ty vzorne maminy rozcupujou ale piste dal, mate skvely smysl pro humor a je to fakt, jakej rodic, takove dite a kdyby rodice ty deti doma aspon neco naucili........

Ja se s takhle malymi tvorecky potkavam nastesti jen na brigade v hotelu, kde asistuju u snidani, takze to neni zase tak casto ale vsimla jsem si, ze dite se bez tabletu, chytreho mobilu nebo ipodu uz pomalu nenaji ale pritom jeste zvladne neuveritelne zaneradit okoli v okruhu nekolika metru. Rodice nechavaji vsemu volny prubeh, takze nechavaji decka delat bordel, protoze jejich koberec to neni a oni to uklizet ani cistit napr po brusinkovem dzusu nebudou. Jak to delaji doma nevim ale casto o tom uvazuju, kdyz roztomila rodinka dilo zkazy v pohode a s usmevem na rtech opousti a prijde jim to normalni.

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8760x
Po sedmi letech ve školce s 25 dětmi na hlavu jsem se rozhodla, že letos to chce zvýšit laťku. Volba padla na školku, kde mi bylo přiděleno 28 předškoláků. Aneb co Tě nezabije, to Tě spolehlivě pošle do psychiatrické léčebny. Školnímu roku - zdar!

Seznam rubrik